Rustler Csoport

A Rustler Csoport széleskörű szolgáltatást nyújt a klasszikus vagyonkezeléstől a műszaki üzemeltetésig, ingatlanfejlesztési és ingatlanközvetítői tevékenységen át az építészeti tervezés és menedzsment szolgáltatásig, továbbá az ingatlan értékbecslési tevékenység végzéséig.

A közel 8000 lakástulajdonosból és 15000 bérlőből álló ügyfélkörünk változatos összetételű, megtalálhatók közöttük lakóházi magántulajdonosok, közvállalatok, ingatlanalapok és ingatlanfejlesztők is. Ingatlanközvetítői tevékenységünk során folyamatosan kapcsolatban vagyunk mind az ingatlant kereső, mind pedig az ingatlant hasznosítani kívánó ügyfelekkel.

A heterogén ügyfélkörnek köszönhetően a Rustler Csoport 3,5 millió négyzetméter hasznos alapterületet meghaladó, az összes ingatlantípust magába foglaló portfólió – úgy mint lakóházak, társasházak, irodák, bevásárló központok és kereskedelmi parkok – kezelését végzi

A mintegy 50 millió EUR-os forgalmat lebonyolító, több, mint 500 alkalmazottat foglalkoztató, és közel 10 milliárd EUR vagyonnal rendelkező Rustler Csoportot az egyik legnagyobb, ingatlanszolgáltatásokat nyújtó cégként tartják nyilván Európában.

Tudjon meg többet a Rustler csoportról!